Straatmeubilair

Betaalbaar en toch hoogwaardig en mooi straatmeubilair? Dat hebben wij!
Bij Definex kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment zitbanken, parkmeubilair (ook voor ouderen met rollator voorziening), afvalbakken, bloembakken en plantenbakken, betonnen zitelementen, geleidehekken, boom- en beschermbeugels, boombescherming en boomroosters. Al onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen. Ook bewuste keuzes voor materialen die makkelijk te recyclen zijn in de toekomst. Door de diversiteit van producten hebben we ook een selectie gemaakt van verschillende setjes die prima in combinatie toe passen zijn in de openbare omgeving. Met veel van onze producten kan er ook een richting gegeven worden aan de 1,5 meter afstand. Als er specifieke vragen zijn kunt u deze uiteraard aan onze afdeling verkoop stellen. Ook kunnen we u ontzorgen door de montage van uw straatmeubilair voor u uit te voeren.

Zitmeubilair

Klik hier

Palen & Bollards

De palen en bolders zijn ontworpen om gebieden af te sluiten voor verkeer. Door het gebruik van ijzer en een goede afwerking, zijn de modellen tegen veel bestand.

Klik hier

Afvalbakken

Klik hier

Hekken & Fietsenrekken

Om gebieden af te sluiten of juist voor de veiligheid, zijn hekken uitstekend geschikt. Door de verschillende modellen is er altijd wel een passend hek. Fietsrekken zorgen voor een netter aangezicht van bijvoorbeeld een straat of plein.

Klik hier

Buitensanitair

Klik hier